Bidra i valgkampen

Velgerne har gang på gang bedt politikerne gjøre noe med de økonomiske skillene. Likevel har forskjellene økt. Bryr de seg egentlig? For vi kan jo snu utviklinga om vi vil.

Årets valg skal bli et vendepunkt. Fordelene for de få skal ut, rettferdigheten for vanlige folk skal inn. Men for å få til det trenger vi mange som kan drive valgkamp for Rødt. Bli med å vise at fellesskap fungerer!

Bli valgkampfrivillig

Bli med på valgkampen der du bor. Vi skal dele ut tusenvis av løpesedler og Rødt Nytt, overbevise folk om å stemme Rødt, følge våre toppkandidater i debatter og mye mer. Du bidrar med det du har lyst og tid til.

Gi penger til Rødts valgkamp

Høyresiden har millionærene, men vi har hverandre. Vi er avhengig viktige bidrag fra våre medlemmer og støttespillere. Vil du gi en sum til Rødt og bidra til valgkampen?

Her kan du gi penger

Overbevis en venn om å stemme Rødt

Dersom alle Rødts velgere overbeviser en av sine venner om å stemme Rødt har vi doblet oppslutningen vår. Det nytter derfor å snakke med vennene sine om hvorfor de bør stemme på Rødt. For å hjelpe deg på veien har vi laget en oversikt over noen gode argumenter for å stemme på Rødt.

Her kan du finne argumenter for å stemme Rødt

Følg Rødt i sosiale medier

Rødt er aktiv på mange sosiale medier og bruker dem til å spre vår politikk. Ved å følge oss på Facebook og Twitter kan du dele innhold til dine venner og følgere. Driv valgkamp på bussen på vei til jobb og skole, eller uten å forlate sofaen hjemme!

Facebook: fb.me/roedt

Twitter: @raudt

Instagram: stemroedt

Støtt oss økonomisk

Send penger med Vipps til Rødt (#10303)