Rødt

Kart over Norge

Lokallag

Jeg klarer ikke å logge inn

← Tilbake til kategorien

Hvor logger jeg inn?

Illustrasjon av å innloggingsikonet.
Illustrasjon av innloggingsikonet.

Du har fått tilsendt brukernavn og passord enten i posten fra partikontoret eller på e-post fra nettsiden, og du klarer ikke logge deg inn. Her følger en steg-for-steg rettledning for å komme i gang på internsidene til Rødt.

På aller fleste sidene på Rødt.no vil du finne to steder du kan logge inn. Øverst til høyre på sidene finner du Medlemssider, og i bunnmenyen (nederst til høyre) vil du finne et nøkkelikon med teksten Logg inn, dersom du ikke allerede er logget inn.

Felles for innloggingen er at du vil bli sendt tilbake til siden du kom fra, eller prøvde å nå. Det vil si, klikker på du Logg inn herfra, og skriver inn korrekt brukernavn og passord, vil du bli sendt tilbake til denne siden når du har logget inn. Unntaket er dersom du logger inn fra forsiden. Da vil du bli videresendt til en side med det siste som har skjedd siden du besøkte medlemssidene sist. Denne kan du ellers nå ved å klikke på Siste i den mørke hovedmenyen som dukker opp når du er innlogget.

Jeg husker ikke passordet mitt

Dersom du har glemt passordet ditt, kan du lett be systemet om å sende deg et nytt. Under innloggingen vil du finne et valg som heter Glemt passordet ditt? over passordsfeltet. Klikker du på dette, vil du finne en side hvor du gjennom å oppgi e-postadressen du er registrert med kan få et nytt passord tilsendt. Vær oppmerksom på at kun e-postadresser som er registrert i systemet vil fungere.

Om du ikke vet hvilken e-postadresse du er registrert med kan du ta kontakt med vaktmesterne.

Jeg husker ikke brukernavnet mitt

Du må være betalende medlem av Rødt for å ha tilgang til partiets internsider. Dersom du ikke har fått tilsendt brev i posten med brukernavn og passord har vi dermed ikke registrert at du har betalt kontingent. Du vil være nødt til ta kontakt med partikontoret for å få en konto på internsidene. Når dette er oppklart vil du få tilsendt brukernavn og passord enten på e-post eller i vanlig post.

Når du har mottatt brukernavnet og passordet ditt kan du Logge inn på medlemssidene. I øverste høyre hjørne finner du en lenke som heter Medlemssider som vil ta deg til innloggingen.

Google+