Rødt

Kart over Norge

Lokallag

Blir jeg automatisk logget ut?

← Tilbake til kategorien

Illustrasjon av utloggingsknappen.

Etter 60 minutter med inaktivitet, det vil si at du ikke gjør noe, vil du automatisk bli logget ut. Dette er et sikkerhetstiltak i tilfelle du skulle glemme å logge ut. Normalt sett er det viktig å være oppmerksom på hvor du besker Rødts internsider fra. Offentlige datamaskiner er mer risikoutsatt enn andre, og du bør aldri legge igjen hverken brukernavn eller passord på disse.

Hvis du aktivt ønsker å logge deg ut selv, finner du lenken for utlogging i øverste høyre hjørne når du er logget inn, i den sorte internmenyen.

Relaterte emner

Google+