Rødt

Kart over Norge

Lokallag

Funnet en feil?

← Tilbake til oversikten

Slik ser knappen for rapportering av lus ut.

Det er ikke usannsynlig at du har funnet en feil på nettsidene; enten med innholdet, med bunaden eller med systemet bak. Siden alle vil at sidene skal bli bedre trenger vi din hjelp til å finne feilene. Vi må være i stand til å reprodusere feilene du får for å kunne få fikset feilene, derfor er det viktig at du er så nøyaktig som overhode mulig når du rapporterer en feil.

For å rapportere en feil, eller en lus, kan du bruke knappen Rapporter lus nederst på hver side. Denne er tilgjengelig uansett hvor du er på nettsiden. Denne vil gi deg en skjema du kan fylle ut for å gjøre prosessen med rapportering enklere. Velger du å bruke denne lenken fra siden feilen oppsto på vil også selve adressen til siden feilen oppsto på bli lagret i rapporten.

Du må aldri oppgi passordet ditt eller andre sensitive opplysninger til hverken administratorer, moderatorer, partikontoret eller vaktmestere av Rødt.no. Det er derimot lurt om du legger igjen e-postadresse og navn slik at vi skal kunne kontakte deg dersom vi sitter med spørsmål.

Dersom skjemaet mot formodning ikke skulle virke kan du også ta kontakt med vaktmesterne på e-post.

Google+