Rødt

Kart over Norge

Lokallag

Organisering

← Tilbake til kategorien

Oversikten

Illustrasjon av lenken for å finne debatten.

Forumet er organisert i ulike fora. Disse sørger for avgrensning av debatten, og gjør det lettere å finne frem til det du synes er interessant. Hvert fora inneholder mange diskusjoner (eller tråder). Disse avgrenser ytterligere til et spesifikt tema. Hver diskusjon har igjen en rekke kommentarer, som utgjør selve diskusjonen.

Forumet er kun tilgjengelig for innloggede brukere, og du må være betalende medlem av partiet for å ha mulighet for å delta i interndebatten. Forumet finner du i den sorte toppmenyen som dukker opp når du er logget inn.

Hovedsiden for forumet som møter deg viser et utdrag av de ulike diskusjonene i hvert fora. Du kan gå til et fora ved å klikke på den røde overskriften, f.eks. Generell debatt eller Verktøy. Under disse overskriftene er det en kort forklarende tekst til avgrensningen for hvert enkelt forum.

Utdraget av diskusjonene er ganske enkelt de siste diskusjonene med aktivitet. Dersom det har vært aktivitet i en diskusjon siden sist du besøkte forumet, vil disse lyses opp med gul bakgrunn og en gul stjerne. Er stjernen grå betyr det at det ikke har vært noen aktivitet der siden du siste leste igjennom diskusjonen.

Under utdragene fra hvert fora er det også en lenke som heter Vis alle. Denne har samme funksjon som overskriften, og vil ta deg til selve forumet i sin helhet.

Forumet

Fanen viser hvilket forum du for øyeblikket leser.

Du vil vite hvilket forum du leser ved at denne er markert som en fane (eller «tab» på engelsk). Du kan se eksempel på dette i illustrasjonen til høyre.

Denne siden viser et begrenset antall av diskusjonene i forumet. Øverst finner du de diskusjonene med nylig aktivitet. For å finne eldre diskusjoner enn disse, kan du bla videre til neste side nederst. Der vil listen over diskusjoner fortsette.

Det er også slik at du kan se hvor mange kommentarer enhver diskusjon har, hvem som skrev den siste kommentaren, og når den ble skrevet.

Diskusjonen/tråden

Tittelen på diskusjonen vil være overskriften på siden, og vil stå i rød skrift øverst. Under tittelen vil det stå i hvilket forum diskusjonen ligger. Ved å klikke på denne lenken kan du gå tilbake til forumet.

Det første innlegget i en diskusjon/tråd kjennetegnes ved at den har større skrift enn vanlige kommentarer, og at den er leselig fra alle sider av en tråd; uavhengig av hvilke kommentarer som vises underst. Dette er for å minne folk på hva som er temaet for tråden. Dersom kommentaren din er off-topic, dvs. en avsporing, er det bedre å starte en ny diskusjon.

Kommentarer vises under førsteinnlegget, og kjennetegnes ved at de har en grå bakgrunn, og ved at forfatterne har mindre avatarer. Ved siden av hver forfatter er det et lite meldingsikon () som du kan bruke for å sende vedkommende en personlig melding, som ikke vil være synlig for resten av brukerne.

Google+