Rødt

Kart over Norge

Lokallag

Menu

Kan du stå på liste for Rødt?

Til høstens kommune- og fylkestingsvalg vil Rødt prioritere kampen mot forskjells-Norge som en av våre viktigste saker. Forskjellene mellom de 1 % rikeste og den jevne nordmann har ikke vært så store siden 1930-tallet. Den mørkeblå regjeringen viderefører dette, blant annet ved å gi skatteletter til de aller rikeste. Det er på tide å snu utviklingen. Ved høstens valg skal Rødt sette alle kluter til for å bekjempe forskjells-Norge. For å få til dette inviterer vi til en stor dugnad mot forskjells-Norge blant Rødts medlemmer, sympatisører og støttespillere.

Første steg i denne dugnaden er å få stilt så mange Rødt-lister som mulig. Vårt mål er å stille lister minst 100 steder, i tillegg til alle fylker. Vi er på god vei, men mange steder mangler vi noen folk for å få til dette. Hvor mange lister vi stiller kan få betydning for om Rødt får delta i partilederdebatt og slippe til i riksmediene. Dessuten: På steder uten liste vil folk som liker Rødt miste muligheten til å stemme på Rødt i sin kommune. Det ville vært synd! Da mister vi også stemmestøtte, som er partiets viktigste inntektskilde. Derfor betyr det mye for hele landet at nettopp DU stiller opp der du bor, uansett om det er realistisk å komme inn eller ikke.

Nederst på denne siden finner du en oversikt over de stedene det gjelder. Bor du på et av disse stedene og kunne tenke deg å stå på liste? Kanskje du kjenner noen som bor der som sympatiserer med Rødt, og som kan stå på liste? Ta i så fall kontakt med Rødt-kontoret på 22 98 90 50 eller roedt@roedt.no, eller fyll inn skjemaet nederst på siden.

Her trenger vi hjelp

Østfold
Våler
Akershus
Eidsvoll
Lørenskog
Nes
Oppegård
Rælingen
Skedsmo
Ås
Vestby
Sørum
Nannestad
Frogn
Fet
Aurskog-Høland
Hedmark
Elverum
Hamar
Oppland
Gran
Jevnaker
Buskerud
Kongsberg
Lier
Nedre Eiker
Ringerike
Røyken
Øvre Eiker
Vestfold
Sandefjord
Tjøme
Tønsberg
Aust-Agder
Risør
Vest-Agder
Søgne
Vennesla
Songdalen
Flekkefjord
Mandal
Farsund
Lyngdal
Rogaland
Karmøy
Klepp
Sola
Randaberg
Eigersund
Sauda
Rennesøy
Gjesdal
Hordaland
Fjell
Lindås
Osterøy
Sogn og Fjordane
Førde
Stryn
Flora
Lærdal
Møre og Romsdal
Molde
Ålesund
Sør-Trøndelag
Skaun
Melhus
Hitra
Malvik
Røros
Nord-Trøndelag
Verdal
Namsos
Namdalseid
Steinkjer
Li
Nordland
Brønnøy
Andøya
Vestvågøy
Finnmark
Alta
Hammerfest
Vadsø
Sør-Varanger
Google+