Rødt

Kart over Norge

Lokallag

Menu

Nyheter

Her treffer du Rødt på 1. mai

Arbeidernes internasjonale kampdag 1. mai nærmer seg med stormskritt.

Se hvilke 1. mai-arrangementer som får besøk av Rødt-ledelsen her.

Les mer

– La de ansatte ved Den Norske Opera & Ballett beholde pensjonen sin

– Rødt støtter de ansatte ved Den Norske Opera & Ballett i sin kamp for å beholde pensjonsordningen de har blitt lovet og har rett på, sier faglig leder i Rødt, Markus Hansen.

Les mer

Gi bort Rødt Nytt gratis i valgkampen


I august og september kommer Rødts partiavis ut med to valgkamputgaver. Nå kan du få valgkamputgavene i tilsendt helt gratis, eller gi bort til venner og kjente.

Her finner du skjema for å få Rødt Nytt gratis i valgkampen.

– Farlig opptrapping av krigen

Rødt-leder Bjørnar Moxnes reagerer på de amerikanske rakettangrepene mot en syrisk flybase:
– For første gang går USA til direkte militært angrep inne på syrisk territorium. Dette er en farlig opptrapping av krigen. Erfaringen fra flere års krig er at opptrapping ikke hjelper sivilbefolkninga i Syria, men tvert imot forlenger lidelsene.

Les mer

Stopp regjeringas inhumane flyktning- og asylpolitikk

Uttalelse fra Rødts landsmøte 31. mars - 2. april:

Landsmøtet i Rødt tar skarp avstand fra Høyre og Frp-regjeringas inhumane og brutale flyktning- og asylpolitikk. Den ødelegger livene til de som rammes og den skaper utrygghet både i minoritetsbefolkningen og for alle som har relasjoner til folk med minoritetsbakgrunn.

Les mer

En solidarisk regulert arbeidsinnvandring

Uttalelse fra Rødts landsmøte 31. mars - 2. april:

Lønns- og arbeidsvilkår som er kjempet fram i Norge gjennom 100 år blir nå hurtig undergravd og ødelagt i mange bransjer av sosial dumping og arbeidslivskriminalitet.

Rødt jobber for tiltak som forbedrer situasjonen innenfor EØS-avtalen, som påbud om lønn mellom oppdrag ved innleie, utvidelse av Arbeidstilsynets rett til å stanse arbeid og ilegge bøter ved lovbrudd, strengere bruk av konkurskarantene og et krafttak for lærlinger og yrkesfag.

Les mer

Klare for valgkamp for mindre forskjeller

Rødt vedtok nye forslag mot forskjells-Norge, nei til kontantstøtte og krav om regulert arbeidsinnvandring på landsmøtets siste dag søndag.

Les mer

Leders tale på landsmøtet 2017

Her kan du lese talen partileder Bjørnar Moxnes holdt til Rødts landsmøte.

Les mer

Google+