OBS!

Denne saken er flere år gammel. Innholdet kan være utdatert.

Rødts crowdfundingkampanje i mål

Rødt har nådd målet om å samle inn 80 000 kr for å sikre seg synlighet dersom NRK utestenger partiet fra valgdekningen.

– Vi er veldig glade for alle som har bidratt. Engasjementet har vært stort, folk liker ikke at NRK påvirker utfallet av valget på denne måten, sier Bjørnar Moxnes. Han håper fortsatt på at NRK snur.

I juni ble det klart at NRK trolig utestenger Rødt fra partilederdebattene og den delen av valgomaten som handler om rikspolitikk. På grunn av stor respons fra publikum startet Rødt en innsamling, for å kunne spre sitt budskap i sosiale medier. Fristen for innsamlingen var 1. august, men allerede nå er innsamlingsmålet nådd.

– Vi er veldig takknemlige for alle som har bidratt, vi har fått inn alt fra ti til 3000 kroner. Det viser at mange ønsker en valgkamp med like muligheter for partiene, sier Bjørnar Moxnes.

Pengene skal brukes til å spre en filmsnutt om Rødts politikk i sosiale medier.

– Målet med årets valg er å skape et vendepunkt i kampen mot forskjells-Norge. I mange kommuner har vi allerede klart å sette svekkingen av arbeidsmiljøloven ut av spill, og vi vil inn i nye kommunestyrer for å fortsette å undergrave Solberg og Jensens politikk for økte forskjeller. For å få til det er vi helt avhengige av å nå ut, derfor betyr hjelpen vi har fått mye.

Moxnes understreker at NRK fortsatt kan ombestemme seg.

– Det er ikke for seint å snu. Det beste hadde vært om NRK snur og lar folk bli kjent med utfordrerpartier som Rødt, i stedet for å la stortingspartiene trekke opp stigen etter seg.

For mer informasjon, kontakt:
Bjørnar Moxnes: 402 26 062
Pressesekretær Iver Aastebøl: 984 14 170